BACALAUREAT 2016 FIZICĂ. SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la FIZICĂBACALAUREAT 2016 FIZICĂ. SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la FIZICĂ, conform EDU.RO. Absolvenţii de liceu susţin vineri, 8 iulie, ultima probă la bacalaureat. La proba la alegere a profilului şi specializării, ei au ca variante Anatomie - Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, Psihologie şi Sociologie. B365.ro va publica mai jos SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la FIZICĂ.

UPDATE 15.00 BAREM

BACALAUREAT 2016 FIZICĂ. SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la FIZICĂ.

FOTO: ADEVARUL.NET.

Probele scrise ale sesiunii iunie-iulie au început pe data de 4 iulie, cu Limba și literatura română (proba E)a) și au continuat pe 5 iulie cu proba la Limba și literatura maternă (proba E)b). După proba obligatorie a profilului (proba E)c), de pe 6 iulie, urmează pe 8 iulie proba la alegere a profilului și specializării - (proba E)d).

Afișarea rezultatelor se va face în data de 12 iulie (până în ora 16.00) și, în aceeași zi, vor putea fi depuse contestații (între orele 16:00-20:00), care urmează a fi soluționate în perioada 13 — 15 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

BACALAUREAT 2016 FIZICĂ. SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la FIZICĂ edu.ro. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. În acest sens, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi.

BACALAUREAT 2016 FIZICĂ. SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la FIZICĂ, conform EDU.RO. Examenul de bacalaureat 2016 a debutat în 13 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, susținută până în 15 iunie. Proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă a avut loc în perioada 15-17 iunie. Între 21-24 iunie a fost proba de evaluare a competențelor digitale, urmată, între 27 iunie — 1 iulie, de proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Conform Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat, aprobată prin ordinul MECS nr. 5080/31.08.2015, înscrierea candidaților pentru examenul de bacalaureat se face, prin fișă-tip informatizată, la secretariatele liceelor pe care aceștia le-au absolvit, numai în perioada prevăzută în calendarul examenului.

Pentru candidații din seria curentă, profesorii diriginți întocmesc tabele de înscriere la prima sesiune de bacalaureat, în conformitate cu evidențele din licee. Tabelele cuprind opțiunile pentru probele de examen și semnătura elevilor. Odată cu tabelele, profesorii diriginți depun și fișa-tip informatizată, tipărită și semnată de fiecare candidat, în care acesta își asumă opțiunile pentru disciplinele de studiu prevăzute pentru probele la alegere, la care doresc să susțină examenul de bacalaureat.

BACALAUREAT 2016 FIZICĂ. SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la FIZICĂ, conform EDU.RO. În ceea ce priveşte sesiunea august-septembrie a examenului, înscrierile se vor desfăşura între 18 şi 22 iulie, iar probele – între 16 şi 26 august, conform următorului calendar:

16-17 august: Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A);
16-17 august: Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B);
17-19 august: Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C);
18-19 august: Evaluarea competenţelor digitale (proba D);
22 august: Limba şi literatura română (proba E a, probă scrisă);
23 august: Limba şi literatura maternă (proba E b, probă scrisă);
24 august: Proba obligatorie a profilului (proba E c, probă scrisă);
26 august: Proba la alegere a profilului şi specializării (proba E d, probă scrisă);
29 august: afişarea rezultatelor (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00-20:00);
30-31 august: rezolvarea contestaţiilor;
1 septembrie: afişarea rezultatelor finale.

Etichete: bacalaureat 2016, BAREMUL de CORECTARE FIZICĂ, fizică, subiecte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE