BACALAUREAT 2016. SESIUNEA de EXAMENE se încheie vineri cu proba la alegere a profiluluiBACALAUREAT 2016. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat se încheie vineri cu proba la alegere a profilului și specializării, candidații putând opta pentru una dintre disciplinele - Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică și argumentare, Sociologie și psihologie.

BACALAUREAT 2017
BACALAUREAT 2017

BACALAUREAT 2016. Pentru susținerea probelor scrise, în cele 473 de centre de examen organizate în acest sens, s-au înscris peste 137.300 de candidați din toate promoțiile.

Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16,00). În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile, între orele 16,00 — 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 iulie.

BACALAUREAT 2016. MENCS precizează că nu este permis accesul în săli cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/ comunicare.

De asemenea, candidaților le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Etichete: bacalaureat 2016, BACALAUREAT 2016 vineri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE