Bădulescu: Voi pune la dispoziţia presei documente din timpul evenimentelor din 10 augustViceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, miercuri, că va pune la dispoziţia presei documente referitoare la evenimentele din 10 august. "Veţi vedea implicarea şi modul în care binomul Dragnea-Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile din acea zi astfel încât Jandarmeria să fie ciuca bătăilor", a spus Bădulescu.

Protest Piata Victoriei
Protest Piaţa Victoriei

"Am preferat să fiu jignit când am spus ce am spus şi v-am demonstrat că la ora actuală nu am minţit nimic. Calitatea mea este în continuare de martor. (...) Zilele următoare voi pune la dispoziţia presei documente din timpul evenimentelor şi documente care fac parte şi au fost deja depuse la Parchetul de pe lângă Înalta Curte, Secţia Militară, documente din care veţi vedea implicarea şi modul în care binomul Dragnea-Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile din acea zi astfel încât Jandarmeria să fie ciuca bătăilor. Îmi asum ca întotdeauna aceste lucruri, am participat la aceste evenimente", a declarat, miercuri, Aurelian Bădulescu.

Întrbat de ce nu dă mai repede documentele, Bădulescu a spus că este "o chestiune de opţiune personală".

"Sunt documente clarificatoare, raportat la faptul că lucrurile pentru 10 august nu se doresc a fi lămurite de instituţiile de parchet din România", a mai spus Bădulescu.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, în 4 februarie, la ieşirea de la Parchet unde a fost audiat din nou după ce a declarat că ar fi minţit la audierile pe tema violenţelor din 10 august, că a obosit să fie făcut parte a acelor evenimente de către oameni şi a oferit procurorilor informaţii "care duc spre atragerea răspunderii anumitor evenimente sau înţelegerea anumitor moduri în care s-a acţionat".

Acesta a reiterat ideea că a afirmat că ar fi minţit anterior la audierile pe tema violenţelor din 10 august ca un vector de atragere a atenţiei.

Etichete: 10 august, badulescu, proteste

0/1 COMENTARII
MARINELU
28 feb 08:29
+0
VOTURI
-0
Comportament de jivina. Cand se simte incoltita, scoate ghearele.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE