Băiatul cu pizza i-a păcălit pe şefi că a fost jefuit pe stradă. Unde a ascuns baniiUn tânăr, angajat al unei firme din București, a încercat să țepuiască angajatorii, făcându-i să creadă că a fost jefuit pe stradă și lăsat fără banii de încasări. Polițiștilor le-a spus aceeași poveste, dar aceștia s-au lămurit în scurt timp că băiatul a încercat să-i ducă de nas și a ascuns banii în zăpadă.

Baiatul cu pizza i-a pacalit pe sefi ca a fost jefuit pe strada. Unde a ascuns banii
Băiatul cu pizza i-a păcălit pe şefi că a fost jefuit pe stradă. Unde a ascuns banii
Foto: just-eat.ca

La secția 20 de Poliție din București, a venit, zilele trecute, un tânăr de 19 ani, care a reclamat faptul că a fost tâlhărit pe stradă de trei indivizi. A declarat că hoții i-ar fi luat un telefon mobil și banii din încasările adunate în acea zi, după ce a livrat pizza.

Poliţiştii i-au cerut tânărului semnalmentele și au mers cu acesta în teren, pe Splaiul Independenței, unde acesta a declarat că a fost jefuit, numai că, după puțin timp și-au dat seama că totul era o închipuire a tânărului. În scurt timp au descoperit și că băiatul care livra pizza ascunsese telefonul și cei 700 de lei într-o pungă pe care a îngropat-o în zăpadă, în apropierea unui cămin studențesc din complexul Grozăvești, unde locuiește, scrie evz.ro.

Anchetatorii Secţiei 20 îl cercetează acum pe băiatul cu pizza pentru că i-a indus în eroare, dar și pentru şi furt calificat.

Etichete: furt, jaf, jefuit, livrare pizza, pizza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE