Balada Mioriţa, varianta 2016. Ciobani bătuţi crunt de luptători MMAUn cioban şi un angajatul de-al său au ajuns pe mâna chirurgilor din Cluj-Napoca după ce au fost atacaţi şi bătuţi crunt de patru persoane. Mai mult, se pare că unul dintre atacatori este un luptător MMA. Agresorii sunt încă în libertate, dar poliţiştii se află pe urmele lor.

Ciobani batuti crunt de luptatori MMA
Ciobani bătuţi crunt de luptători MMA

Un apropiat al uneia dintre victime, un cioban din comuna Jucu de Sus, judeţul Cluj, a povestit că fost atacat de patru agresori. Bărbatul a ajuns pe masa de operaţii la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, în timp ce angajatul său de la stână a ajuns la Clinica de Ortopedie, având fracturi deschise la nivelul membrelor, scrie Vocea Transilvaniei.

Se pare că scandalul ar fi pornit de la faptul că oile ciobanului au intrat pe păşunea aflată în proprietatea părinţilor unuia dintre agresori. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a precizat că poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală 7 Gherla desfăşoară activităţi în urma unei plângeri privind infracţiunea de lovire şi alte violenţe sub îndrumarea şi supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.

Incidentul a avut loc pe data de 5 aprilie, în jurul orei 19:00, iar poliţiştii lucrează la prinderea şi tragerea la răspundere legală a agresorilor", a a explicat oficialul.

Etichete: balada miorita, ciobani batuti, ciobani batuti de luptatori mma, Cluj, luptator mma, miorita, miorita 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE