Balcon căzut în Centrul Vechi al Capitalei. Nu există victime, mai multe maşini au fost avariateO bucată dintr-un balcon s-a prăbuşit vineri peste două maşini parcate pe trotuar în Centrul Vechi al Capitalei. Incidentul s-a produs pe strada Şelari, potrivit România TV. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Proprietarii autoturismelor avariate au depus plângere la Poliţie şi că urmează să fie efectuate cercetări.

Balcon cazut in Centrul Vechi
Balcon căzut în Centrul Vechi

Tencuiala balconului a căzut peste două autoturisme. Nicio persoană nu a fost rănită, pagubele fiind doar de ordin material.

La locul în care au căzut bucăţile de tencuială au ajuns şi poliţiştii care au deschis o anchetă după ce proprietarii maşinilor distruse au făcut plângere.

"Prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o strada din Sectorul 3, două autoturisme au suferit avarii provocate de căderea unor bucăţi de tencuială desprinse de pe zidul unei clădiri în proximitatea căreia erau parcate autoturismele. Proprietarii au depus plangere, Sectia 10 Poliţie declanşând cercetarile pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept", potrivit Poliţiei Capitalei.

Clădirea din care s-au desprins bucăţile de tencuială este o proprietate privată, iar asociaţia de proprietari a mai fost amendată în trecut tocmai din cauza acestui balcon şi somată să facă reparaţii.

Etichete: balcon cazut, Centrul vechi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h