Balcon prăbuşit peste o maşină în Sectorul 4Un balcon s-a prăbuşit peste un autoturism parcat, distrugând maşina aproape în totalitate. Incidentul a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei iar reprezentanţii primăriei spun că responsabilitatea este exclusiv a proprietarului apartamentului.

Atentie, cade tencuiala
Atentie, cade tencuiala
Foto: facebook.com/BucurestiSuprarealist

"O parte destul de mare dintr-un balcon s-a prăbuşit azi-noapte, în jurul orei 04:00, peste o maşină parcată. Vântul destul de puternic a dizlocat probabil acea structură de beton, aflată deja într-o stare avansată de degradare. Autoturismul a fost distrus în totalitate, iar singurul responsabil este proprietarul apartamentului, care nu şi-a reabilitat balconul. Dacă ne-ar fi cerut ajutorul, probabil nu s-ar fi ajuns în această situaţie. Primăria Sectorului 4 acordă tichete pentru achiziţia de materiale de construcţii, care să acopere 75% din costrurile de renovare ale faţadelor imobilelor sau balcoanelor. Singura condiţie este să vină şi să ne solicite sprijinul", a declarat Cristian Zărescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sector 4.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Etichete: balcon, balcon prabusit, Bucureşti, Sectorul 4

0/2 COMENTARII
Cris
21 Apr 13:51
+0
VOTURI
-0
Primaru este raspunzator. Trebuia sa le reabiliteze moka, caz in care balconul ar fi fost reparat.
Prostii specifice primariei
21 Apr 12:48
+0
VOTURI
-0
Conform legii, fatada si elementele structurii de rezistenta sunt in proprietatea comuna fortata a tuturor proprietarilor apartamentelor din imobil, astfel incat raspunderea este comuna.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE