"Banii Tăi Expo", primul târg dedicat serviciilor financiare, începe marți în BucureștiPrima ediție a expoziției "Banii Tăi Expo", un eveniment dedicat în exclusivitate serviciilor financiare, va avea loc marți și miercuri în Piața Universității. Evenimentul este organizat de Bursa de Valori București.

"Banii Tai Expo", primul targ dedicat in exclusivitate serviciilor financiare
"Banii Tăi Expo", primul târg dedicat în exclusivitate serviciilor financiare

Bucurestenii care vor participa la Banii Tăi Expo vor avea la informatii cu privire la economisire si investitii, administrarea banilor, piete de capital, precum si un spectru de servicii financiare disponibile persoanelor fizice.

Organizat in Piata Universitatii, centrul urban al Bucurestiului prin care trec zilnic minimum 5.000 de persoane, 'Banii Tai Expo' isi propune sa aduca in acelasi loc reprezentanti ai diferitelor sectoare ale industriei financiare si pietei de capital pentru a-i informa pe vizitatori despre administrarea banilor si oportunitatile existente.

"Am programat 'Banii Tai Expo' la inceputul lunii octombrie, care va fi cu siguranta 'Luna Investitorilor Persoanelor Fizice'. Astazi, circa 20.000 de romani fac ceea ce trebuie investind la Bursa de Valori Bucuresti. Ne dorim ca numarul celor care fac ceea ce trebuie sa fie mai mare', a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB, potrivit stirileprotv.ro.

Aceasta expozitie este organizata de BVB in cooperare cu case de brokeraj, administratori de fonduri, fonduri de pensii, asiguratori de viata si companii listate. Evenimentul va fi, de asemenea, transmis live prin intermediul catorva canale on-line, inclusiv pe website-ul BVB, precum si pe pagina de Facebook.

'Banii Tai Expo' este primul dintr-o serie de proiecte care vor avea loc in luna octombrie dedicate cresterii nivelului culturii financiare din Romania. Celelalte activitati care vizeaza investitorii persoane fizice vor fi anuntate de Bursa de Valori Bucuresti in urmatoarele saptamani.

Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE