Barack Obama, la SUMMITUL NATO: "Vom învinge Statul Islamic"SUMMIT NATO: Preşedintele american Barack Obama a dat asigurări, vineri, că gruparea Statul Islamic (SI) va fi învinsă, declarându-se convins că o "vastă coaliţie" internaţională va fi formată împotriva organizaţiei jihadiste.

Barack Obama, la SUMMITUL NATO: "Vom invinge Statul Islamic"
Barack Obama, la SUMMITUL NATO: "Vom învinge Statul Islamic"
Foto: thenation.com

SUMMIT NATO: Prezent la SUMMITUL NATO de la Newport, Barack Obama a dat asigurări că Statul Islamic, responsabil de atrocităţi în Irak şi Siria, va fi învins.

SUMMIT NATO: "Acest lucru nu va avea loc de pe o zi pe alta, dar avansăm în direcţia bună. Vom slăbi şi într-un final vom învinge Statul Islamic", a dat asigurări Obama în conferinţa de presă pe care a susţinut-o la finalul Summitului NATO, scrie Mediafax.

SUMMITUL NATO s-a deschis, joi, la Newport (Marea Britanie) pe fondul tensiunilor cu Rusia, acuzată de agresiune militară în Ucraina. 60 de şefi de stat şi de Guvern au discutat despre criza ucraineană, dar şi despre alte crize, în special cea creată de gruparea Stat Islamic în Irak şi Siria, a cărei ameninţare este din ce în ce mai presantă. Uniunea Europeană s-a declarat miercuri "angajată mai mult ca oricând în susţinerea eforturilor internaţionale de luptă împotriva Statului islamic (SI)", după decapitarea jurnalistului american Steven Sotloff.

Etichete: Barack Obama, Statul Islamic, summit NATO, summit nato marea britanie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE