Bărbat accidentat mortal de TRAMVAI pe Bulevardul Ştefan cel MareUn bărbat a fost accidentat mortal de tramvai, sâmbătă seară, în Capitală, la intersecţia Bulevardului Ştefan cel Mare cu Strada Lizeanu. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, victima a încercat să traverseze strada fără să se asigure.

Barbat accidentat mortal de TRAMVAI pe Bulevardul Stefan cel Mare
Bărbat accidentat mortal de TRAMVAI pe Bulevardul Ştefan cel Mare
Foto: NEWS.RO

Un bărbat în vârstă de 50-60 de ani a fost lovit de tramvai, sâmbătă seară, în Capitală, la intersecţia străzii Lizeanu cu Bulevardul Ştefan cel Mare. În urma impactului, pietonul a decedat, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile.

El a precizat că la faţa locului au intervenit un detaşament special de salvatori şi două echipaje SMURD. Echipele ISU au intervenit pentru extragerea victimei de sub roţile tramvaiului.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, a declarat, pentru News.ro, că bărbatul a încercat să traverseze strada fără să se asigure, deşi a fost atenţionat de un alt pieton că vine tramvaiul. Victima a fost lovită de mijlocul de transport în comun şi a fost decapitată în urma impactului.

Etichete: accident mortal tramvai, accident tramvai, bărbat lovit de tramvai

0/4 COMENTARII
Dani
07 Aug 18:36
+0
VOTURI
-0
https://petitieonline.net/petitie/57116147
Ing.
26 Sep 11:58
+0
VOTURI
-0
Măi postacule Cristi, victima a TRAVERSAT NEREGULAMENTAR! Asta n-are a face nici cu lăţimea staţiilor de tramvai (care lăţime e chiar mare la peroanele de pe Ştefan cel Mare), nici cu gardurile de protecţie (care sunt instalate acolo), nici cu bicicletele (care circulă pe banda I a străzii, nu prin staţiile de tramvai).

Nu ne zici şi nouă cine te plăteşte? Că eşti cel mai ciudat postac din internetul românesc, trollezi zilnic câteva site-uri cu problemele tale cu staţiile de tramvai de pe Basarabia, pe unde trece tramvaiul la 20 de minute.
Cristi
25 Sep 17:50
+0
VOTURI
-0
Asta ar trebui a fi un semnal de alarmă pentru Primăria Capitalei.Nu e de glumă cu refugiile înguste lipsite de garduri de protecție.În orice clipă pot să se înregistreze tragedii în masă de toată frumusețea.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Cât mai e până scăpăm de pericolele astea publice de peroane de tramvai înguste lipsite de balustrade de protecție????Să nu mai zic că nu mai putem în calitate de pietoni circula pe străzile Bucureștiului pe trotuare și pe treceri de pietoni din cauza bicicliștilor.Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni periclitând traficul pietonal.A vedea trecerea de pietoni de pe Strada Căderea Bastiliei de la intersecția cu Bulevardul Iancu De Hunedoara.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.De pericolele astea de peroane de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție nu ne-au scăpat conducerile de până acum ale Primăriei Capitalei dar piste de biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni au știut a face.Pistele de biciclete pe trotuare și pe treceri de pietoni cea mai mare cretinătate în infrastructura rutieră a capitalei.Sunt mai importante pistele de biciclete decât viața pietonilor în stațiile de tramvai.Bicicliștii să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni.
Cris
25 Sep 12:41
+0
VOTURI
-0
Asa-i mananca in cour pe pensionarii astia.. chiar si ziua in amiaza mare prin mijloculu drumului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h