Cum arată bărbatul care l-a ÎNJUNGHIAT pe un producător de la PRO TV. FOTOPoliţia solicită sprijinul bucureștenilor pentru a depista un bărbat care a agresat un tânăr în zona Mătăsari din Capitală. Acesta ar fi cel care l-a înjunghiat, luni, pe un producător Pro Tv chiar lângă sediul televiziunii.

Barbat cautat de Politia Capitalei pentru agresarea unui tanar. FOTO
Bărbat căutat de Poliția Capitalei pentru agresarea unui tânăr. FOTO
Foto: Poliția Capitalei

Potrivit unui comunicat remis redacției, Poliţia Capitalei solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagini, care a fost surprins la data de 4 mai a.c., pe strada Mătăsari din Sectorul 2, la scurt timp după săvârşirea unei agresiuni asupra unui tânăr. Conform reportervirtual.ro, bărbatul căutat de Poliţia Capitalei este cel care l-a înjunghiat, luni, pe un producător PRO TV chiar lângă sediul postului de televiziune.

g

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Alin Floroiu, producător în cadrul Departamentului Sport al Pro TV, a fost înjunghiat, luni, de o persoană, care i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng. Incidentul având loc în apropierea sediului televiziunii.

Potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, incidentul a avut loc în jurul orei 13.30.

Alin Floroiu venea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit, potrivit stiripesurse.ro.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", iar poliţiştii Secţiei 8 de la Serviciul "Loviri şi alte violenţe" au declanşat o anchetă şi încearcă identificarea şi prinderea agresorului, conform surselor citate.

Etichete: agresiune, bărbat, Mântuleasa, Poliţia Capitalei, tâlhar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h