Bărbat de 53 de ani, prins cu 19.000 de ţigarete de contrabandă în BucureştiPoliţiştii Capitalei au prins, marţi, un bărbat de 53 de ani care încerca să vândă mai multe pachete de ţigări, fără acte.

Barbat de 53 de ani, prins cu 19.000 de tigarete de contrabanda in Bucuresti
Bărbat de 53 de ani, prins cu 19.000 de ţigarete de contrabandă în Bucureşti
Foto: ziaruldevrancea.ro

În ziua de marţi, 5 aprilie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins un bărbat în vârstă de 53 de ani care deţinea şi oferea spre vânzare mai multe pachete de ţigări pentru care nu a putut justifica posesia.

Agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 21 Poliţie, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au identificat într-o societate comercială situată în incinta unei pieţe din sectorul 6, un bărbat, administrator al firmei, care oferea spre vânzare pachete cu ţigări, transmit autorităţile printr-un comunicat de presă.

În urma verificărilor efectuate, în interiorul societăţii a fost găsită cantitatea de aproximativ 19.000 de ţigarete de contrabandă, ce nu aveau aplicate timbre fiscale emise de autorităţile române.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii asimilate infracţiunii de contrabandă cu cel în cauză în stare de arest la domiciliu.

Etichete: Sectorul 2, tigari, tigari contrabanda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE