Bărbat din București, prins după ce a furat 2000 de euro din bancomate de schimb valutarUn bărbat de 35 de ani a fost prins de oamenii legii după ce, în ultimele două luni, a furat circa 2000 de euro din bancomate de schimb valutar.

Barbat din Bucuresti, prins dupa ce a furat 2000 de euro din bancomate de schimb valutar
Bărbat din București, prins după ce a furat 2000 de euro din bancomate de schimb valutar
Foto: radioconstanta.ro

Marţi, 28 iunie, poliţiştii bucureșteni au pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul unui bărbat în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din bancomate.

"Din datele şi probele administrate în cauză în perioada mai – iunie 2016, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul a comis mai multe infracţiuni de furt din bancomate de schimb valutar, prin intervenţia mecanică asupra aparatului în cauză, blocând fanta de evacuare a banilor. În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul a sustras aproximativ 2.000 de euro prin metoda menţionată. În cursul zilei de astăzi, 28 iunie a.c. a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie, la domiciliul bănuitului, fiind identificate şi ridicate obiecte confecţionate artizanal ce ar fi putut fi folosite în activitatea infracţională. Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 4.", transmite Politia printr-un comunicat de presă.

Etichete: bancomat, schimb valutar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h