Bărbat din Capitală, reţinut după ce a şantajat o femeie că va publica fotografii indecente cu eaUn bărbat din Bucureşti a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi ameninţat o femeie că va publica fotografii indecente cu ea dacă nu acceptă să întreţină relaţii sexuale cu el. Bărbatul de 30 de ani se află vineri dimineaţă la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, potrivit news.ro.

Barbat retinut dupa ce a santajat o femei
Bărbat reţinut după ce a şantajat o femei

Poliţiştii continuă verificările, existând posibilitatea ca bărbatul să mai fi avut un comportament asemănător şi faţă de alte femei, pe care le aborda pe reţelele sociale.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada februarie – martie, bărbatul de 30 de ani i-a cerut unei femei să întreţină relaţii sexuale cu el, ameninţând-o că, dacă nu face asta, va publica fotografii indecente cu ea, a aminţat-o cu violenţa prin repetate mesaje şi apeluri telefonice.

Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţa bărbatului, fiind condus la audieri.

Bărbatul este acum reţinut, fiind cercetat pentru şantaj. Poliţiştii continuă verificările, existând posibilitatea ca bărbatul să mai fi avut un comportament asemănător şi faţă de alte femei, pe care le aborda pe reţelele de socializare.

Etichete: barbat retinut, Bucureşti, şantaj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE