Om de afaceri din Capitală, găsit împuşcat în cap, în Sectorul 1Un bărbat de 44 de ani a fost găsit împuşcat în cap,  joi dimineaţă, în jurul orei 09.20, în locuinţa sa de pe strada Clucerului din Bucureşti. Conform primelor informaţii, acesta s-ar fi sinucis.

Barbat gasit impuscat in cap, in Capitala
Bărbat găsit împuşcat în cap, în Capitală
Foto: realitatea.net

Trupul bărbatului a fost descoperit de soţia sa, care a sunat la 112, joi, în jurul orei 9.20. El a fost găsit împuşcat în cap cu o armă de vânătoare lângă el, în locuinţa sa din Sectorul 1. 

Conform unor oficiali din Poliţia Capitalei, citaţi de ŞtirileProtv.ro, din primele informaţii rezultă că acesta s-ar fi sinucis. O echipă de criminalişti este la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul, informează Mediafax.ro.

Bărbatul găsit împuşcat se numeşte Cristian Paul Tudora, avea 44 de ani şi era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL. Sursele citate de Mediafax au precizat că bărbatul avea o puşcă cu lunetă, pe care o deţinea legal, acesta având permis de vânătoare.

Etichete: împuşcat, împuşcături

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE