Bărbat găsit împuşcat mortal pe stradă lângă Bucureşti. Criminalul a fost prins pe câmp în JilavaUn bărbat a fost găsit împuşcat pe stradă în comuna 1 Decembrie. Omul a fost executat practic în faţa propriei case, se pare că din gelozie. O femeie a sunat la 112, sesizând că a auzit două focuri de armă. Din păcate, bărbatul împuşcat a decedat. Suspectul în acest caz, în care mobilul crimei a fost gelozia, a fost identificat şi ulterior prins de poliţişti pe un câmp din localitatea Jilava. Cu puţin timp înainte, aruncase arma. Acum, este audiat de poliţiştii din Ilfov.

Barbat arestat
Barbat arestat

Alerta s-a dat marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17. O femeie a sesizat Poliţia la 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa unei porţi un bărbat în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a primit un telefon să iasă la poartă, acolo unde era așteptat de o mașină cu numere de Dâmbovița. Când a ieşit a fost împuşcat în cap şi gât şi a murit pe loc.

Femeia aflată la originea conflictului ar fi solicitat protecţia poliţiei. Aceasta ar fi fost sunată de presupusul atacator inclusiv în timp ce era audiată de poliţişti, potrivit news.ro.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

Etichete: Bucureşti, crimă, criminal prins, Jilava

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:21
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE