Bărbat ÎMPUŞCAT de poliţişti în Bucureşti, în timp ce spărgea un apartamentUn bărbat de 37 de ani a fost împuşcat, vineri, în zona coapsei, de poliţiştii bucureşteni care l-au surprins în flagrant în timp ce spărgea un apartament. Bărbatul a folosit un spray lacrimogen împotriva agenţilor şi l-a lovit pe unul dintre ei, în încercarea de a fugi.

Barbat impuscat de politisti in Bucuresti, in timp ce spargea un apartament
Bărbat împuşcat de poliţişti în Bucureşti, în timp ce spărgea un apartament

Poliţiştii bucureşteni au prins, vineri, în flagrant, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, recent liberat din penitenciar, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un apartament, potrivit Poliţiei Capitalei.

Agenţii au fost sesizaţi de o femeie, prin intermediul Serviciului de Urgenţă 112, cu privire la faptul că bărbatul a spart uşa unui apartament dintr-un bloc situat în Strada Haiducului din Sectorul 6.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul în cauză în interiorul apartamentului. El a folosit împotriva agenţilor un spray iritant-lacrimogen şi a încercat să fugă. Poliţiştii au plecat în urmărirea lui şi, pentru că bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, a fost executat foc în zona inferioară a corpului acestuia, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Deşi a fost rănit în zona coapsei, bărbatul a continuat să fugă, fiind ulterior imobilizat. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, mai arată Poliţia Capitalei.

Asupra bărbatului fiind identificate mai multe bunuri şi valori, potrivit poliţiştilor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 continuă cercetările în acest caz, pentru tâlhărie calificată şi ultraj, mai precizează poliţiştii.

Etichete: bărbat împuşcat bucureşti, furt Sectorul 6, hot bucuresti, hoţ împuşcat bucureşti, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Cris
17 Dec 10:47
+0
VOTURI
-0
Trebuia impuscat cum trebuie, mai ales daca e tzigani....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE