Bărbat împuşcat în piept de un vecin. Agresorul înarmat, căutat în toată ţaraScene şocante într-o localitate din Argeş, acolo unde un bărbat a fost împuşcat în piept de un vecin. Agresorul a intrat înarmat peste el în curte şi a tras cu pistolul după o scurtă ceartă. Imediat a fugit, iar victima a ajuns în stare gravă la spital.

Barbat impuscat de un vecin in Arges
Bărbat împușcat de un vecin în Argeș

Un bărbat din localitatea Gliganu, judeţul Argeş, a fost împuşcat în timo ce se afla împreună cu soţia în curte în momentul în care vecinul înarmat a intrat peste ei. Cei doi s-au luat la ceartă, iar atacatorul a scos o armă şi a tras, potrivit romaniatv.net.

Ţipetele soţiei i-au alertat pe vecini. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spitalul din Piteşti.

"Pacientul prezenta agresiune prin plaga impuscata nepenetranta hemitorace drept anterior. Stabil mehodinamic la fata locului", a declarat Tudor Ionescu, medic TIM.

După ce şi-a împuşcat vecinul, agresorul a fugit. Poliţia îl caută şi a instituit filtre pe drumurile din sudul judeţului.

"Politistii au deschis un dosar penal penru savarsirea infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munițiilor", a declarat Madalina Sima, purtător de cuvânt Poliția Argeș.

Dacă va fi prins, agresorul riscă 5 ani de puşcărie.

Etichete: Argeș, bărbat împuşcat, focuri de armă, focuri de arma arges

0/1 COMENTARII
irish
12 Apr 22:19
+0
VOTURI
-0
aaa da nebunei din gliganu jud arges da stiu

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE