REGLARE DE CONTURI ÎN CAPITALĂ. BĂRBATUL ÎNJUNGHIAT LA METROU A DECEDAT ÎN SPITALBĂRBAT ÎNJUNGHIAT LA METROU. Un bărbat a fost înjunghiat mortal duminică dimineața, în jurul orei 07:00, pe scările de la stația de metrou Eroii Revoluției. Victima, un bărbat de 56 de ani, a fost înjunghiată când a coborât scările spre stația de metrou. Atacatorul ar fi chiar un prieten al bărbatului, spun surse apropiate anchetei. Este al doilea incident de acest fel în ultimele două zile. Vineri noaptea un tânăr a fost înjunghiat de 7 ori în abdomen după o dispută pentru o fată în Centrul Vechi al Capitalei. UPDATE Bărbatul înjunghiat a intrat în stop cardio-respirator și decedat duminică după-amiază la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

UPDATE Bărbatul care a fost înjunghiat duminică dimineață nu a putut fi salvat de medicii de la spitalul Bagdasar Arseni din București. Bărbatul a decedat în jurul orei 14:00, după ce a intrat în stop cardio-respirator, potrivit Realitatea Tv.

Agresorul este chiar un cunoscut al victimei. Atât victima, cât și agresorul ar fi lucrat de mai mulți ani ca paznici într-un club de noapte. Bărbatul a ieșit de la muncă în jurul orei 06:30 și a fost atacat de cunoscutul său când a coborât pe scările de la metrou. 

Victima atacului, care are mai multe plăgi produse prin înjunghiere în abdomen, a fost transportată de urgenţă la spitalul, unde a intrat direct în sala de operaţii, potrivit romaniatv.net. Bărbatul a decedat în după amiaza zilei de duminică.

Agresorul a fost reținut de polițiști, după ce a fost imobilizat de angajaţii firmei de pază care asigură ordinea la metrou.

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT LA METROU. Duminică, în jurul orei 07:00, un bărbat de 50 de ani a fost înjunghiat în stația de metrou Eroii Revoluției. Potivit primelor informații, ar fi vorba despre o reglare de conturi, întrucât victima a fost urmărită mai mult timp prin București și a fost înjunghiată în momentul în care a coborât la metrou, anunță Realitatea Tv.

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT LA METROU. Cazul este achetat de ofiţerii de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – DGPMB. Anchetatorii au ridicat de la fața locului imaginile de la camerele de supraveghere.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂR ÎNJUNGHIAT în CENTRUL VECHI din Capitală, după o dispută pentru o fată. IMAGINI VIDEO

Reamintim că, vineri noapte, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de un individ necunoscut, în Centrul Istoric. Incidentul s-a produs în văzul mai multor trecători din Centrul Vechi al Capitalei, în jurul orei 03:30. Anchetatorii au publicat sâmbătă imagini video de la camere de supraveghere din zonă și cer sprijinul bucureștenilor pentru identificarea și depistarea infractorului și a complicilor săi. 

Etichete: 17 MAI, bărbat, Bucureşti, duminică, Eroii Revoluției, înjunghiat, metrou, Tribunalul Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE