Bărbat lovit de metrou în staţia Piaţa Sudului. Martorii au povestit momentele de groazăMomente de groază la metrou, în staţia Piaţa Sudului. Un bărbat a fost lovit de metrou, după ce s-a dezechilibrat și a căzut. Victima este în stare gravă la spital.

Metrou Bucuresti
Metrou Bucureşti

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de metrou în stația Piața Sudului.

Incidentul s-a petrecut joi seara. Bărbatul, care se afla mult prea aproape de marginea peronului, a fost lovit de metrou, s-a dezechilibrat și a căzut. Martorii scenei au sunat imediat la 112 și mai multe echipaje de intervenție au sosit la fața locului.

Bărbatului a fost preluat de o ambulanță și transportat în stare gravă la spital.

Etichete: calator lovit, calator lovit de metrou, metrou

0/2 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 Jun 01:03
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgry65
Valentin
02 Jun 19:20
+0
VOTURI
-0
Pai cine e de vina ca uneori calatorii stau fix pe marginea peronului cand de fapt e o linie marcata pe jos? Ar trebui si la noi facute paravane verticale din plexiglas pt ca nr de incidente sa se reduca - exemplu Londra, Tokyo.

Deja chestiile astea nu mai reprezinta evenimente speciale, in orasul asta e ceva normal ca oamenii sa se calce in picioare, sa fie urati si uraciosi, in concluzie isi merita soarta.

Sa speram ca se vindeca respectivul, ca data viitoare sa nu mai stea asa aproape de marginea peronului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE