Bărbat lovit de tramvaiul 41, în zona CiurelUn bărbat a fost lovit, miercuri, de tramvaiul 41 în zona Ciurel din Capitală.

Barbat lovit de tramvai
Bărbat lovit de tramvai

Bărbatul a fost lovit la cap și a suferit răni ușoare, nefiind prins sub roțile tramvaiului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, citat de Agerpres.

 El a precizat că la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor. Victima a fost transportată la Spitalul Universitar şi potrivit ultimelor informaţii, starea muncitorului nu este gravă.

Traficul pe linia de tramvai 41 a fost întrerupt după ce un muncitor care curăţa zona de pe marginea liniilor a fost lovit de o garnitură. Circulaţia tramvaielor a fost întreruptă pentru câteva zeci de minute pentru cercetarea la faţa locului.

Etichete: 41, barbat lovit de 41, linie 41, tramvai 41, victima tramvai 41

0/3 COMENTARII
Cristian
30 iun 10:28
+0
VOTURI
-0
Dovada de limbaj... probabil chiar al unui vatman. Da, cam astfel de oameni angajeaza RATB!...
Vatamanu
30 iun 07:17
+0
VOTURI
-0
Ia du-te ba in pla mea si condu tu tramvaie! Poate tragi de volan si-i eviti pe toti cretinii care nu sunt in stare sa mearga nici pe picioare! Ce cauta plavanul ala pe linie? Romanu le stie el pe toate si se pricepe la toate pana e vorba de munca si atunci pauza.
Cristian
29 iun 16:27
+0
VOTURI
-0
La cum conduc vatmanii RATB... nici nu este de mirare un asemenea incident!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE