Bărbat lovit de tren, în apropiere de BucureștiUn bărbat a fost lovit de un tren InterRegio în apropiere de Gara Chiajna. Din primele informații, bărbatul nu se afla în niciun vehicul, ci se deplasa pe jos. Victima a decedat. 

Barbat lovit de tren, in apropiere de Bucuresti
Bărbat lovit de tren, în apropiere de București

Un bărbat a fost lovit de un tren InterRegio la aproximativ un kilometru distanță de Gara Chiajna. Accidentul a avut loc sâmbătă.

La fata locului au fost trimise o ambulanță SMURD și elicopterul SMURD.  Victima a cărei vârstă nu poate fi determinată este decedata, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). 

Din primele informatii, nu se afla în vreun vehicul, ci se deplasa pe jos. Politia urmeaza sa stabileasca circumstantele producerii incidentului. 

Etichete: chiajna, tren

0/1 COMENTARII
Fox
28 Feb 14:25
+0
VOTURI
-0
Un bărbat a fost lovit de un tren InterRegio la aproximativ un kilometru distanță de Gara Chiajna. Din primele informatii, nu se afla în vreun vehicul, ci se deplasa pe jos.

Apoi puneti o poza si copiati iar acceasi informatie! Sunteti beti? V-a lovit trenul si pe voi? Cat de jos puteti cobora stacheta jurnalismului?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE