Bărbat prins de polițiști în timp ce agresa o femeie în plină stradă, cu o coadă de măturăUn bărbat a fost surprins de către un echipaj de jandarmi bucureșteni, în zona străzii Gura Ialomiţei, în timp ce bătea o femeie, vineri, 26 aprilie, în jurul orelor 09.30.

Un barbat si-a batut vecina de 60 de ani cu o coada de matura, in plina strada
Un bărbat și-a bătut vecina de 60 de ani cu o coadă de mătură, în plină stradă
Foto: novanews.ro

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, care avea neînțelegeri mai vechi cu o vecină de 60 de ani, a considerat că trebuie să-i cearcă socoteală în plină stradă. Femeia, în vârstă de 60 de ani, a fost lovită cu o coadă de mătură, după care fapt a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Bucuresti.

La controlul corporal preventiv efectuat asupra sa, jandarmii au gasit un cuţit pe care agresorul nu l-a folosit însă în exercitarea actelor de violenţă.

Jandarmii i-au întocmit celui în cauză, actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port ilegal de armă albă şi loviri sau alte violenţe. Persoana a fost predată lucrătorilor Secţiei 13 poliţie pentru continuarea verificărilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Etichete: bărbat, violenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h