Bărbat prins după ce a furat peste 100.000 de lei din BANCOMATE în mai puţin de 10 zilePolițiștii de investigații criminale au depistat un bărbat bănuit de implicare în mai multe furturi de bani din bancomate, în București, Cluj, Iași și Constanța. Prejudiciul cauzat este de circa 100.000 de lei.

Roman prins dupa ce a furat din bancomate
Român prins după ce a furat din bancomate

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General ala Poliției Române, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul I.P.J. Iași, au efectuat o percheziție la locuinţa unui bărbat bănuit de implicare în mai multe fapte de furt de bani din bancomate, se arată într-un comunicat.

În luna iunie 2015, polițiștii Direcţiei de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la distrugerea mai multor bancomate și sustragerea de numerar din acestea, fapte petrecute pe raza municipiului București. Ulterior, au preluat și conexat cauzele asemănătoare, petrecute în lunile mai și iunie ale anului trecut, în Cluj, Iași și Constanța. 

Din anchetă a rezultat că, în perioda 29 mai – 6 iunie 2015, prin utilizarea unor carduri bancare și a unor dispozitive de fraudare a bancomatelor au fost sustrase sume de bani cuprinse între 2.000 de lei și 6.000 de lei din mai multe ATM-uri. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este aproximativ 100.000 de lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 13 mai a.c. a fost prezentat instanței de judecată care a hotărât arestarea preventivă a acestuia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, tentativă la furt calificat și distrugere. 

Etichete: bancomate, bani bancomate, furat bancomate, furt din bancomate, hot bancomate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE