Bărbat prins în flagrant delict, în timp ce fura portofele, în autobuzPolițiștii pentru Transport Public acționează incognito în mijloacele de transport în comun aglomerate și reușesc, astfel, să îi prindă în flagrant delict pe hoții din buzunare. 

Atentie la hotii de buzunare! O batrana de 87 de ani a ramas fara portofel, intr-un autobuz
Atenţie la hoţii de buzunare! O bătrână de 87 de ani a rămas fără portofel, într-un autobuz
Foto: glasul-hd.ro

Iată comunicatul transmis redacției de către Poliția Municipiului București: "În ziua de marţi, 10 noiembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins în flagrant un bărbat în vârstă de 58 de ani, imediat după ce a sustras un portofel din căruciorul de cumpărături al unei femei.

În jurul orei 14.30, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, acţionând pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, bărbatul a fost observat cum, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla în autobuzul liniei 232, în stația „Amiro", a sustras un portofel din căruciorul de cumpărături unei femei în vârstă de 63 de ani.

Imediat după constatarea comiterii infracţiunii, poliţiştii au acţionat, reuşind prinderea şi imobilizarea bănuitului.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul produs, în valoare de aproximativ 250 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor."

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h