Bărbat, prins în flagrant, în timp ce fura dintr-o mașină parcată în Sectorul 1Poliţiştii Capitalei au identificat şi prins în flagrant un tânăr în vârstă de 34 de ani, imediat după ce acesta a reuşit să sustragă mai multe bunuri din interiorul unui autoturism, parcat pe o stradă din sectorul 1.

Barbat, prins in flagrant, in timp ce fura dintr-o masina parcata in Sectorul 1
Bărbat, prins în flagrant, în timp ce fura dintr-o mașină parcată în Sectorul 1
Foto: informatia-zilei.ro

Agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4, acţionând pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat în jurul orei 16:00 un tânăr care, prin comportamentul afişat le-a atras atenţia.

Bărbatul, prin forţarea butucului portierei stânga faţă, a sustras dintr-un autoturism un radio-CD, un stick și un încărcător auto de telefon mobil, anunță Poliția Capitalei.

Imediat, poliţiştii au procedat la prinderea şi imobilizarea celui în cauză, acesta fiind condus la sediul secţiei pentru verificări. Prejudiciul estimat la suma de 800 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bănuitul în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Etichete: bărbat, Bucureşti, furt auto, Poliţia Capitalei, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE