Trei hoți, prinși în flagrant în mijloacele de transport în comun ale RATBÎn ultimele zile, trei bărbați au fost prinși furând în mijloacele de transport în comun. Miercuri, au fost prinși doi bărbați imediat după ce furaseră un portofel din geanta unei femei, într-un autobuz care circula pe linia 102. De asemenea, marți, a fost prins și un bărbat de 53 de ani tot pentru furt. 

Barbat prins la furat intr-un mijloc de transport in comun din Bucuresti
Bărbat prins la furat într-un mijloc de transport în comun din București

În dimineaţa de miercuri, 10 februarie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins în flagrant doi bărbaţi cu vârste de 48, respectiv 59 de ani, imediat după ce au sustras un portofel din geanta unei femei.

În jurul orei 10.40, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, acţionând pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat doi bărbaţi care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia.

Astfel, aceştia au fost observaţi cum, în timp ce se aflau în autobuzul liniei 102, între stațiile ” Liviu Rebreanu” şi „Nicolae Grigorescu”, au sustras un portofel din geanta unei femei în vârstă de 67 de ani.

Imediat după constatarea comiterii infracţiunii, s-a acţionat, reuşindu-se prinderea celor doi şi conducerea acestora la sediul poliţiei pentru verificări.

Prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate, bunul în cauză fiind predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

De asemenea, marţi, 9 februarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 53 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt din buzunarul pantalonilor unui bărbat, în vârstă de 72 de ani, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun.

La data menţionată, în jurul orei 10.00, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, poliţişti din cadrul Brigăzii pentru Transport Public au observat un bărbat, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Bărbatul a fost supravegheat, la scurt timp  acesta fiind prins şi imobilizat imediat după ce a sustras din buzunarul pantalonilor unui bărbat o sumă de bani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în sectorul 4.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat integral şi restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Etichete: furt, mijloc de transport în comun, Poliţia Capitalei, RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE