Bărbat, REŢINUT DE DNA, după ce a cerut mită până la 35.000 euro de la rudele unor persoane arestateUn bărbat care a cerut rudelor unor arestaţi sume cuprinse între 15.000 şi 35.000 de euro pentru a interveni pe lângă doi avocaţi a fost reţinut de DNA. Acesta le-a spus rudelor celor patru arestaţi că avocaţii pot influenţa magistraţii să dea soluţii favorabile pentru cei arestaţi.

Barbat, RETINUT DE DNA, dupa ce a cerut mita pana la 35.000 euro de la rudele unor persoane arestate
Bărbat, REŢINUT DE DNA, după ce a cerut mită până la 35.000 euro de la rudele unor persoane arestate
Foto: observatorbn.ro

Bucăţică Nicolae a fost reţinut de DNA pentru trafic de influenţă. "În perioada octombrie-noiembrie 2015, inculpatul Bucăţică Nicolae a pretins, în mai multe rânduri, pentru doi avocați, sume de bani cuprinse între 15.000 euro și 35.000 euro de la rudele a patru inculpaţi arestați preventiv într-un dosar aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În schimbul acestor sume de bani, inculpatul a lăsat să se creadă că cei doi avocaţi pot influența magistrații învestiți să soluționeze cauza penală respectivă, astfel încât aceştia să dispună eliberarea din arest preventiv și soluții favorabile faţă de cele patru persoane", anunţă DNA într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Inculpatul va fi prezentat, miercuri, Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În această cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Etichete: mită, reţinut de DNA, trafic de influenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE