Bărbat reţinut de poliţişti, după ce a furat un telefon din geanta unei tinereUn bărbat de 43 de ani a fost reţinut, joi dimineaţă, de poliţiştii bucureşteni, după ce a furat un telefon din geanta unei tinere.

Barbat retinut de politisti, dupa ce a furat un telefon din geanta unei tinere
Bărbat reţinut de poliţişti, după ce a furat un telefon din geanta unei tinere
Foto: botosaninecenzurat.ro

În dimineaţa de joi, 29 octombrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 43 de ani, imediat după ce a sustras un telefon mobil din geanta unei tinere.

În jurul orei 07.30, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, acţionând pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare, genţi şi poşete, în staţiile şi în mijloacele de transport în comun, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, acesta a fost observat cum, în jurul orei 08.50, în timp ce se afla într-un autobuz, în sectorul 1, a sustras un telefon mobil din geanta unei tinere în vârstă de 23 de ani.

Imediat după constatarea comiterii infracţiunii, poliţiştii au acţionat, reuşind prinderea şi imobilizarea bărbatului.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul produs, în valoare de aproximativ 700 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: hoţ, hoţi de buzunare, Poliţia Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE