Bărbaţi bănuiţi de înşelăciune cu materiale de construcţii,prinşi în flagrant.Prejudiciul:70.000 leiÎn cursul zilei de ieri, 25 noiembrie a.c., poliţiştii Capitalei, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Constanţa, au identificat şi prins în flagrant, în municipiul Constanţa, trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, în urma încheierii mai multor contracte de vânzare-cumparare.

Barbati banuiti de inselaciune cu materiale de constructii,prinsi in flagrant.Prejudiciul:70.000 lei
Bărbaţi bănuiţi de înşelăciune cu materiale de construcţii,prinşi în flagrant.Prejudiciul:70.000 lei
Foto: aradon.ro

În fapt, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciul de Investigare a Fraudelor – Sector 1, au constatat faptul că, unul dintre bărbaţi, atribuindu-şi în mod ilegal calitatea de reprezentant a trei societatăţi de tip „fantomă", în perioada septembrie – noiembrie a.c., ar fi indus în eroare reprezentanţii mai multor societăţi comerciale.

Astfel, acesta ar fi încheiat mai multe contracte de vânzare-cumpărare, lăsând cu titlu de garanţie, instrumente de plată despre care ar fi cunoscut faptul că nu vor fi decontate de către unităţile bancare, producând astfel un prejudiciu în valoare de aproximativ 70.000 de lei.

Poliţiştii Capitalei, având indicii că cei trei bărbaţi ar fi urmat să recepţioneze, în municipiul Constanţa, mai multe materiale de construcţii aparţinând unei societăţi comerciale, au organizat o acţiune în urma căreia au reuşit prinderea bănuiţilor şi conducerea la sediul poliţiei pentru verificări.

Poliţia Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune.

Etichete: înşelăciune, materiale de constructii, poliţie, prins în flagrant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE