Bărbaţi suspectaţi de înşelăciune şi uzurparea calităţii oficiale, reţinuţi de Poliţia CapitaleiPoliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) au prins în fragrant trei bărbaţi, imediat după săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale. Anterior, unul dintre ei a sustras 600 de lei de la o femeie, pretinzând că este poliţist.

Catuse
Cătuşe

În perioada aprilie - mai 2018, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 1, au documentat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 43 şi 64 de ani, membri ai unui grup specializat în comiterea unor infracţiuni de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

"Astfel, la data de 14.05.2018, bărbatul de 48 de ani a fost prins în flagrant imediat după ce a abordat doi cetăţeni străini şi sub pretextul că ar fi turist, le-a solicitat indicaţii cu privire la o unitate hotelieră, moment în care bărbatul de 43 de ani, declinându-şi calitatea falsă de poliţist, le-a solicitat să prezinte documentele şi banii pe care îi deţin asupra lor, iar după verificare, acesta le-a înapoiat. În acest timp cel de-al treilea bănuit a supravegheat în permanenţă împrejurările, spre a se asigura că nu sunt descoperiţi de către organele de poliţie, ori alte persoane", anunţă Poliţia Capitalei.

Imediat, cei trei bărbaţi au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul subunităţii pentru audieri.

Extinzându-se investigaţiile, în sarcina bănuitului de 48 de ani s-a stabilit că în data de 15.04.2018, în jurul orei 16.30, aflându-se în zona unei pieţe din sectorul 1, prezentându-şi calitatea falsă de poliţist, ar fi deposedat o femeie de suma de 600 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, respectiv tentativă la înşelăciune, faţă de bărbatul de 64 de ani, iar faţă de ceilalţi doi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la uzurpare de calităţi oficiale şi complicitate la tentativă de înşelăciune, cu cei trei în stare de reţinere.

Etichete: arestaţi, barbati retinuti, politisti falsi

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:14
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE