Bărbatul care a evadat de la Judecătoria Sectorului 3, a fost prins pe stradăBărbatul reţinut pentru furt care a evadat luni din sediul Judecatoriei Sector 3, unde fusese dus pentru emiterea mandatului de arestare, a fost prins de poliţişti pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei.

Barbat evadat
Bărbat evadat

Conform reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, bărbatul a fost depistat pe stradă, iar în prezent este în custodia Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Bărbatul, Ioan Valentin Seica, în vârstă de 39 de ani, a evadat luni după-amiază de la Judecătoria Sectorului 3, unde fusese dus cu propunere de arestare preventivă. El le-ar fi spus poliţiştilor că se simte rău şi, după ce i-au fost scoase cătuşele, a sărit pe fereastra de la parter şi a fugit.

El era reţinut pentru furt şi a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este cunoscut ca fiind consumator de droguri. La un moment dat, acesta le-ar fi spus poliţiştilor care îl escortau că se simte foarte rău din cauza sevrajului, iar aceştia i-au scos cătuşele. Imediat, bărbatul a sărit printr-o fereastră deschisă, în condiţiile în care se afla la parter, şi a luat-o la fugă printre clădiri.

Etichete: barbat evadat, barbat prins, Judecătoria Sectorului 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE