Tâlharul care a încercat să JEFUIASCĂ o bancă din SECTORUL 3 a fost prinsPoliţiştii români au reuşit depistarea şi prinderea, în zona graniţei de Vest a României, a bărbatului bănuit de comiterea unei tentative de tâlhărie, la sediul unei bănci din Sectorul 3 în data de 7 iunie.

Tentativa de jaf
Tentativă de jaf
Foto: bancherul.ro

În fapt, la data menţionată, bănuitul, cu faţa acoperită şi purtând mănuşi, a pătruns în sediul unei agenţii bancare, având asupra sa o armă, cu care i-a ameninţat pe angajaţi şi a solicitat banii din seif. Imediat ce casiera a acţionat butonul de panică, bărbatul a fugit, fără să sustragă bunuri sau valori, se arată într-un comunicat.

Ca urmare a activităţilor investigativ-operative efectuate, s-a conturat ipoteza că acesta, la finele lunii mai, a mai comis o infracţiune de tâlhărie, deposedând prin violenţă, o femeie, de geanta pe care o avea asupra sa. Fapta s-a petrecut în scara blocului de domiciliu a persoanei vătămate. În ambele cazuri bănuitul ar fi fost ajutat să fugă de către un prieten al său, care îl aştepta în zonă cu un autoturism, persoană de asemenea identificată. În urma percheziţiei domiciliare efectuate la adresa bărbatului au fost identificate şi ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie în cauză.

Cercetările sunt continuate de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Un bărbat de aproximativ 1,80 m, cu faţa acoperită, haine de culoare închisă şi înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc a intrat într-o agenţie BRD din Sectorul 3 al Capitalei şi i-a ameninţat pe angajaţi cu arma, cerând o sumă de bani. Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la 9,23, oră la care nu erau clienţi în bancă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Potrivit sursei citate, autorul, rămas necunoscut, a fugit după ce casiera băncii a acţionat butonul de panică, nereuşind să sustragă bunuri.

Etichete: banca sectorul 3, jaf banca, jaf banca sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h