Bărbatul care a UCIS CU BESTIALITATE un sportiv de performanţă a fost reţinut



Agresorul lui Cristian Gălbenuşe, sportivul de performanţă omorât în noaptea de vineri spre sambata, într-un bar din Slatina a fost reţinut şi se află sub pază la Spitalul de Urgenţă Craiova, urmând ca procurorii să propună duminică arestarea preventivă a acestuia pentru omor.

Barbatul care a UCIS CU BESTIALITATE un sportiv de performanta a fost retinut
Bărbatul care a UCIS CU BESTIALITATE un sportiv de performanţă a fost reţinut
Foto: gorjeanul.ro

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Adrian Aspra, a declarat sâmbătă că bărbatul reţinut este recidivist şi a lovit victima în mod repetat cu un cuţit în zona gâtului, feţei şi rinichilor. Procurorul a precizat că victima, un tânăr în jur de 25 de ani, se afla într-un local din Slatina în care a venit un alt tânăr de aproximativ 26 de ani, inculpat acum pentru omor, scrie romaniatv.net.

"Cel mai probabil, pe fondul unor discuţii anterioare, au ieşit din local în stradă. Acolo, în mod repetat victima a fost lovită în zona gâtului, feţei şi rinichilor. S-a produs o hemoragie abundentă şi victima a decedat. Inculpatul a fost reţinut prin ordonanţă a procurorilor şi se află sub pază la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Mâine (n.r. - duminică) procurorii vor propune judecătorilor măsura arestării preventive a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de omor. El riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 25 de ani. Inculpatul este recidivist", a afirmat procurorul Adrian Aspra.

Noaptea trecută, în jurul orei 3,00 într-un local din Slatina, tânărul Cristian Gălbenuşe, nepotului unui cunoscut antrenor de box, a murit în urma unor răni produse cu un cuţit. Agresorul, potrivit primelor cercetări ale anchetatorilor, este Florian Gulie, recidivist.

Etichete: boxer, club, înjunghiat, sportiv mort, ucis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE