UPDATE Bărbatul care şi-a incendiat maşina la CSM a fost ARESTATUPDATE Bărbatul care şi-a dat foc la maşină în mod intenţionat a fost arestat pentru 30 de zile. Gică Gogoaşă îşi cumpărase maşina în acest scop. 

Gică Gogoaşă, bărbatul care şi-a incendiat maşina în faţa sediului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), vineri, a fost REŢINUT, urmând ca sâmbătă să fie dus la Judecătoria Sectorului 6 unde acesta va afla dacă va fi emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Barbatul care si-a incendiat masina la CSM a fost RETINUT. Va fi propus pentru arestare
Bărbatul care şi-a incendiat maşina la CSM a fost REŢINUT. Va fi propus pentru arestare

Bărbatul spune că a ales această formă extremă de protest nemulţumit fiind din cauză că un teren pe care îl avea în proprietate a fost revendicat de altcineva. În instanţă, Gică Gogoaşă nu ar fi obţinut un verdict şi a trecut la un astfel de protest. 

Vineri, un bărbat de 66 de ani a dat foc maşinii personale, în faţa sediului CSM din Sectorul 6, nemulţumit fiind de un dosar de corupţie. 

Iniţial, pompierii ajunşi la faţa locului au vrut să stingă incendiul folosind hidranţii însă nu au găsit sursă de apă în zonă. Ulterior, maşina care ardea ca o torţă pe banda a doua de circulaţie a fost stinsă folosindu-se maşinile de intervenţie ale ISU. 

Conducerea CSM a declarat că piromanul nu a făcut niciodată vreo plângere la sediu şi nici la Inspecţia Judiciară.

Gică Gogoaşă a fost reţinut de poliţişti, vineri seară, fiind acuzat de infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, informează Poliţia.

Etichete: arestare, barbat retinut, CSM, giga gogoasa, masina in flacari la CSM

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE