Bărbatul împușcat vineri seara în Capitală este un om de afaceri croat. Atacul a fost planificatUn individ inarmat a atacat vineri seara fulgerator in Sectorul 1 al Capitalei, a ranit un om, apoi a fugit. Victima este un om de afaceri croat care, desi a fost lovit de 3 gloante, a scapat cu viata.

Barbatul impuscat vineri seara in Capitala este un om de afaceri croat
Barbatul impuscat vineri seara in Capitala este un om de afaceri croat

Astazi va putea chiar sa stea de vorba cu anchetatorii, care spera sa obtina de la el informatii relevante pentru identificarea suspectului. Atactul a avut loc in fata unei cladiri in care victima avea un birou inchiriat. Atactul armat s-a petrecut in jurul orei 20:20, in zona Baneasa. Suspectul, spun anchetatorii, si-a asteptat victima ascuns dupa un gard, intr-o zona intunecata, unde pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere nu se distinge mai nimic.

Cand omul de afaceri croat a iesit pe usa firmei, atacatorul a apasat pe tragaci. Trei gloante l-au nimerit pe barbat, fara sa atinga insa vreun organ vital. Suspectul a fugit pe jos, prin zona impadurita aflata langa locul atacului. Barbatul ranit a avut puterea sa mearga pana la benzinaria din apropiere, sa ceara ajutor.

Zeci de politisti si criminalisti au impanzit zona. Politistii au stabilit ca in atac s-a folosit o arma letala, calibrul 5,6 mm. De la un martor, anchetatorii au si semnalmentele suspectului: 1,70 inaltime, implinit, purta un palton negru si o sapca, sa nu i se vada fata. Deocamdata nu se stie care este mobilul atacului si nici daca a fost doar un avertisment - sau suspectul a vrut intr-adevar sa ucida, potrivit stirileprotv.ro.

Barbatul impuscat este stabilit in Romania de 10 ani si are afaceri cu fier vechi atat la noi, cat si in Croatia si Serbia.

Etichete: atac armat, Băneasa, împuşcat, poliţişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE