Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia într-o grădiniţă din București, condamnat la închisoare pe viaţăBărbatul care și-a înjunghiat soţia într-o grădiniţă din București, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentința luată de Tribunalul Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Criminal Bucuresti
Criminal București

Educatoarea a fost înjunghiată de fostul soţ într-o grădiniţă din sectorul 2 al Capitalei. Ea a murit câteva ore mai târziu în sala de operaţie. Cei doi divorţaseră, iar femeia avea un ordin de restricţie pentru fostul soţ. Bărbatul a fost prins de oamenii legii când încerca să se sinucidă.

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă, un ordin de restricţie pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Marius Butan la închisoare pe viaţă pentru fapta sa.

Etichete: condamnare pe viata, criminal, femeie injunghiata, grădiniţă

0/1 COMENTARII
CATALINA BENJAMIN
10 dec 00:46
+0
VOTURI
-0
împrumut! împrumut!! împrumut!!!
Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (benjamincatalinaloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE