BAREM DE CORECTARE MATEMATICĂ SIMULARE BACALAUREAT 2015, CLASA A XI-A AZI.BAREM MATE SIMULARE EDU.ROB365.ro vă prezintă BAREMUL DE CORECTARE la PROBA DE MATEMATICĂ LA CLASA A XI-A, LA SIMULAREA BACALAUREATULUI 2015, CONFORM EDU.RO, la ora 15:00. Vă vom prezenta BAREMUL DE CORECTARE la PROFILUL REAL, MATEMATICĂ-INFORMATICĂ, ȘTIINȚE ALE NATURII, PROFIL TEHNOLOGIC, clasa a XI-A. Aflați de la noi cum se rezolvă subiectele la MATEMATICĂ, LA SIMULAREA BACALAUREATULUI 2015, CLASA A XI-A. 

SUBIECTE LA MATEMATICA CLASA A XI-A SIMULARE BAC PROFIL ȘTIINȚELE NATURII
SUBIECTE LA MATEMATICĂ CLASA A XI-A SIMULARE BAC PROFIL ȘTIINȚELE NATURII

La ora 15:00 vă prezentăm BAREMUL DE CORECTARE la PROBA DE MATEMATICĂ LA CLASA A XI-A, LA SIMULAREA BACALAUREATULUI 2015, CONFORM EDU.RO,  la PROFILUL REAL, MATEMATICĂ-INFORMATICĂ, ȘTIINȚE ALE NATURII, PROFIL TEHNOLOGIC, clasa a XI-a.

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL MATE-INFO

SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL MATE-INFO

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL PEDAGOGIC

SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL PEDAGOGIC

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CL A XI-A PROFIL ŞTIINŢE ALE NATURII

SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL ŞTIINŢE ALE NATURII

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CL A XI-A PROFIL TEHNOLOGIC

SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL TEHNOLOGIC


BAREM MATEMATICĂ PROFIL MATEMATICĂ -INFORMATICĂ CLASA A XIi-A, SIMULARE BACALAUREAT 2015

BAREM DE CORECTARE LA MATEMATICĂ, PROFIL PEDAGOGIC, CLASA A XII-A, SIMULARE BAC 2015

BAREM DE CORECTARE LA MATEMATICĂ PROFIL REAL ȘTIINȚELE NATURII CLASA A XII-A SIMULARE BAC 2015

BAREM DE CORECTARE LA MATEMATICĂ CLASA A XII-A PROFIL TEHNOLOGIC SIMULARE BACALAUREAT 2015


IATĂ SUBIECTELE LA MATE-INFO, SIMULARE BACALAUREAT 2015, CLASA A XI-A

 

SUBIECTE LA MATEMATICĂ SIMULARE BACALAUREAT 2015 CLASA A XI-A PROFIL TEHNOLOGIC

SUBIECTE LA MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL ȘTIINȚELE NATURII SIMULARE BAC 2015

BAREM SIMULARE BACALAUREAT 2015. SIMULAREA MATEMATICĂ CLASA A XI-A - PROFIL ŞTIINŢE ALE NATURII. Simularea la MATEMATICĂ - BACALAUREAT 2015 - incepe la ora 9:00, iar accesul elevilor in sali este permis pana la ora 8:30. Timpul destinat rezolvarii subiectelor este de 3 ore din momentul primirii subiectelor de catre fiecare elev.

Supravegherea elevilor va fi facuta de un alt profesor decat cel care preda Matematică, potrivit Procedurii privind organizarea si desfasurarea simularii bacalaureatului pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a si a simularii probelor scrise ale examenului de bacalaureat national, in anul scolar 2014-2015.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti precizeaza ca fiecare scoala "va asigura functionarea sistemelor de supraveghere video in salile de concurs", pentru fiecare zi de simulare. De asemenea, "se va asigura monitorizarea video in sala de multiplicare a subiectelor, sala comisiei (la preluarea si numerotarea lucrarilor, repartizarea lucrarilor catre evaluatori), salile organizate pentru evaluarea lucrarilor scrise".

SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A. SUBIECTE ȘI BAREM SIMULARE BAC 2015. SIMULAREA LA MATEMATICĂ CLASA A XI-A - PROFIL PEDAGOGIC. Elevii trebuie sa fie in sala de clasa in intervalul 8:00-8:30, cand vor fi distribuiti pe sali conform unei repartizari afisate pe usa fiecarei sali de clasa. Dupa ora 8:30, elevii de clasa a XI-a şi a XII-a care sustin simularea nu mai au drept de a parasi sala de examen pana la primirea subiectelor, si nu mai devreme de 10:30.

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CL A XI-A MATE-INFO. Repartizarea elevilor in salile de concurs se face in ordine alfabetica, cate 1 elev in banca. Elevii vor fi supravegheati de 2 asistenti, de alta specialitate decat Matematică. "In cazul abaterilor, elevul poate fi sanctionat prin scaderea notei la purtare", precizeaza ISMB.

Evaluarea lucrarilor scrise se face pe grupe de scoli, astfel incat profesorii de Matematică sa nu evalueze lucrarile propriilor elevi, se mai arata in Regulamentul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

SIMULARE MATEMATICĂ CL. A XI-A. SIMULARE MATEMATICĂ 2015 CLASA A XI-A - MODELE DE SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ - PROFIL M1 MATEMATICĂ-INFORMATICĂ - CLICK AICI

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ 2015 CLASA A XI-A - MODEL DE BAREM SIMULARE MATEMATICĂ - PROFIL M1 MATEMATICĂ - INFORMATICĂ - CLICK AICI

SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ CL. A XI-A. SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ 2015 CLASA A XI-A - MODEL DE SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ - PROFIL PEDAGOGIC - CLICK AICI

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ 2015 CLASA A XI-A - MODEL DE BAREM SIMULARE MATEMATICĂ - PROFIL PEDAGOGIC - CLICK AICI

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CL. A XI-A. SIMULARE MATEMATICĂ 2015 CLASA A XI-A - MODELE DE SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ - PROFIL ŞTIINŢE ALE NATURII - CLICK AICI

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ 2015 CLASA A XI-A - MODEL DE BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A - PROFIL ŞTIINŢE ALE NATURII - CLICK AICI

SIMULARE MATEMATICĂ 2015 CLASA A XI-A - MODEL SUBIECTE SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A - PROFIL TEHNOLOGIC

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ 2015 CLASA A XI-A - MODEL DE BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A - PROFIL TEHNOLOGIC

BAREM SIMULARE BACALAUREAT 2015 MATEMATICĂ CLASA A XI-A. BAREM SIMULARE BAC MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL TEHNOLOGIC. Fiecare lucrare va fi evaluata de o echipa de 2 evaluatori, iar echipele de evaluatori vor fi stabilite prin tragere la sorti. In cazul inregistrarii unor diferente mai mari de 1 punct intre cei doi evaluatori, ei vor discuta, in prezenta presedintelui de comisie, modul de acordare a punctajelor si vor cadea de acord asupra notei finale.

BAREM SIMULARE MATEMATICĂ CL A XI-A PROFIL PEDAGOGIC. Continuturile pentru simulare si competentele de evaluat asociate acestora sunt cele prevazute in programa pentru Bacalaureat.

SIMULARE MATEMATICĂ CL A XI-A ŞTIINŢE ALE NATURII. Scopul acestor testari la nivel national este "familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluari nationale, respectiv a unui examen de bacalaureat national si cu scopul de a optimiza rezultatele obtinute de catre elevii din invatamantul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/liceale", se arata in Ordinul privind organizarea si desfasurarea simularii evaluarii nationale pentru elevii clasei a VIII-a si a simularii probelor scrise ale examenului de bacalaureat national, in anul scolar 2014-2015.

SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A XI-A PROFIL MATE - INFO. Rezultatele obtinute de elevi sunt analizate la nivelul fiecarei scoli, prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, precum si la nivelul consiliului profesoral, in vederea adoptarii unor masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare. Fiecare scoala analizeaza rezultatele pe care le obtin elevii sai si elaboreaza un raport pe care il transmite inspectoratului scolar, se arata in Procedura privind organizarea si desfasurarea simularii Bacalaureatului pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a si a simularii probelor scrise ale examenului de bacalaureat national, in anul scolar 2014-2015.

Etichete: 2015, BAC, bacalaureat, barem, barem de corectare, clasa a XI-a, cum se rezolvă, mate-info, matematică, profil REAL, profil tehnologic, rezolvare, simulare, subiecte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE