Băsescu a convocat şedinţă CSAT, marţi- ultima şedinţă CSAT din mandatul lui Traian BăsescuPreşedintele Traian Băsescu a convocat pentru marţi, 25 noiembrie, ultima şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării din mandatul său.

Presedintele a cerut in sedinta CSAT ca tranzitul gazelor din Marea Neagra sa se faca prin Transgaz
Preşedintele a cerut în şedinţa CSAT ca tranzitul gazelor din Marea Neagră să se facă prin Transgaz
Foto: ziaruldeconstanta.ro

Premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu vor sta mâine pentru ultima oară la aceeaşi masă a CSAT, informează Gandul.info. Întâlnirea Consiliului Suprem de Apărarea Ţării este una ordinară, urmând calendarul convocării trimestriale a miniştrilor cu atribuţii legate de securitatea naţională şi a şefilor serviciilor de informaţii.

În urmă cu o lună, Victor Ponta anunţa înaintea Administraţiei Prezidenţiale întrunirea CSAT pentru "sfârşitul lunii noiembrie", sugerând că tematica este legată de pregătirile pentru un comandament regional NATO pe teritoriul României.

Ponta a menţionat atunci discuţii preliminar pe temele ce urmau să fie abordate în CSAT cu vicepreşedintele american Joe Biden şi cu noul secretar general al NATO, Jens Stoltenberg, dând de înţeles că va lua parte ca şedinţă ca "preşedinte legitim".

Ultima şedinţă a CSAT din mandatul preşeintelui Traian Băsescu va fi prezidată de acesta şi se va desfăşura în lipsa directorului SIE, post vacant până la instaolarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, la finele lunii decembrie.

 

Etichete: CSAT

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h