Băsescu: Arafat s-a defectat de când i-a plăcut să se facă și politician sub acoperireFostul preşedinte Traian Băsescu l-a criticat pe secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, precizând că s-a "defectat" de când i-a plăcut să se facă și politician sub acoperire.

Basescu: Arafat s-a defectat de cand i-a placut sa se faca si politician sub acoperire
Băsescu: Arafat s-a defectat de când i-a plăcut să se facă și politician sub acoperire
Foto: informatia-zilei.ro

"Eu nu îi aduc niciun reproș lui Arafat. Categoric îi recunosc meritele. L-am și decorat pentru ce a făcut, dar s-a defectat de când i-a plăcut să se facă și politician sub acoperire. A fost un susținător al guvernului Ponta fără rezerve. Cred că a depășit nivelul de competență pe care putea să-l aibă.

El și are un defect funciar: respinge orice colaborare cu sectrorul privat. O știm foarte bine. Nu acceptă ambulanțele private.

Dacă pot să îi reprosez, îi pot reproșa incapacitatea de a vedea dincolo de stat. Niciodată niciun stat nu poate acoperi el singur toată nevoia de salvare de pe teritoriul său.

Dacă mâine ar putea crea un sistem al statului care să acopere ultimul kilometru pătrat din țară, ar fi foarte bine, dar dacă nu poate și sunt mijloace, de ce să nu le anexezi?", a declarat fostul președinte, la B1 Tv.

Etichete: Raed Arafat, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE