Traian Băsescu candidează la şefia Partidului Mişcarea Populară (PMP)Fostul şef al statului, Traian Băsescu, candidează la şefia Partidului Mişcarea Populară (PMP). Fostul preşedinte s-a înscris recent în partid, prilej cu care şi-a făcut public şi numărul de telefon mobil, blocat între timp din cauza numeroaselor apeluri primite. 

Traian Basescu candideaza la sefia Partidului Miscarea Populara (PMP) (Foto aktual24.ro)
Traian Băsescu candidează la şefia Partidului Mişcarea Populară (PMP) (Foto aktual24.ro)

Traian Băsescu s-a înscris în cursa pentru şefia PMP.

Vineri, la ora 17, expiră termenul de depunere a candidaturilor pentru postul de conducere al partidului, un alt candidat fiind Eugen Tomac. 

Sâmbătă este programat să se desfăşoare Congresul Mişcarea Populară, partidul urmând să se numească simplu Mişcarea Populară. 

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, în cadrul lucrărilor congresului programat sâmbătă de la ora 12.00, vor avea loc alegeri pentru președinția partidului, pentru membrii Consiliului Executiv Național, precum și pentru membrii Comisiei de cenzori și ai Comisiei de Arbitraj și Integritate.

Pe 10 octombrie, a doua zi după ce s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară, fostul președinte Traian Băsescu afirma, la Colegiul Național al formațiunii, desfășurat la Sinaia, că nu îi place actuala denumire a PMP și recomandă schimbarea în "Mișcarea Populară".

''Pregătim congresul, e foarte important, trebuie să fie un congres de relansare a partidului și să aibă și semnificația lui în schimbarea denumirii. Mie nu îmi place PMP, mă consult cu voi, eu zic să fie 'Mișcarea Populară', fără 'P' în față'', a spus atunci Traian Băsescu.

Traian Băsescu s-a ÎNSCRIS OFICIAL în PMP, pe data de 9 octombrie 2015. 

"Primul şi cel mai important motiv al revenirii mele în viaţa politică este legat de ceea ce se întâmplă din 12 decembrie 2014. Este vorba despre o campanie furibundă de denigrare a celor două mandate, a transformărilor prin care a trecut ţara în ultimii zece ani, transformări care au consolidat statul de drept, şi al eforturilor pe care îl depun trusturi mass media şi, spre surprinderea mea, instituţii ale statului pentru discreditarea mea", a explicat Traian Băsescu, în conferinţa susţinută după semnarea adeziunii la PMP, potrivit realitatea.net.

În acest context, fostul preşedinte a afirmat că "singura soluţie este să revin în viaţa politică, să îmi apăr cele două mandate şi pe mine."

Etichete: candidat sefia PMP, Eugen Tomac, PMP, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE