Băsescu critică DNA în cazul Ponta: Acuzația de conflict de interese, forțatăFostul șef de stat Traian Băsescu a declarat vineri că acuzația de conflict de interese, pe care DNA o lansează către Victor Ponta,  este ”puțin forțată”. El a mai spus că Victor Ponta ales intenționat să se opereze în Turcia, pentru a fi în afara UE, astfel încât să nu poată fiu adus cu mandat de aducere.

Basescu, despre construirea unei moschei uriase la Bucuresti: E o decizie nesabuita si antinationala
Băsescu, despre construirea unei moschei uriașe la București: E o decizie nesăbuită și antinațională

”Acuzația la adresa lui Ponta este forțată. A fost numit Şova ministru ca răsplată mi se pare o exagerare. Cel puţin în diagnosticul penal conflict de interese îl văd nevinovat. Nu mi se pare că se poate forţa atât de mult conflictul de interese ca să ceri ridicarea imunităţii”, a spus fostul președinte la gandulLive

În schimb, fostul președinte a mai declarat că în opinia sa, Victor Ponta ales intenționat să se opereze în Turcia, pentru a fi în afara UE, astfel încât să nu poată fiu adus cu mandat de aducere: ”În UE ar fi putut adus la DNA cu un mandat de aducere, altă explicaţie nu am. S-a operat în Turcia pentru a nu putea fi adus cu mandat foarte repede. Acum Victor Ponta şi-a tras una în genunchi, nu poate să fie lovitură de stat. Nu s-a modificat nicio lege ca să-şi facă genunchiul. S-a operat în afara UE, nu ştiu de ce a trebuit la Istanbul, când putea oriunde în UE. E opţiunea fiecăruia, nu ştiu de ce a optat aşa. Conta foarte mult, chiar şi ca imagine, dacă se opera în România”, a mai explicat Băsescu.

Etichete: conflict de interese, DNA, Traian Băsescu, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE