Băsescu, despre ALEGERILE LOCALE din 2016: "PSD câștigă Primăria Capitalei. Bucureștiul e predat"ALEGERI LOCALE 2016: Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că PSD ar câştiga categoric cursa pentru Primăria Capitalei, dacă candidații rămân cei anunțați până acum.

Basescu, despre ALEGERILE LOCALE din 2016: "PSD castiga Primaria Capitalei. Bucurestiul e predat"
Băsescu, despre ALEGERILE LOCALE din 2016: "PSD câștigă Primăria Capitalei. Bucureștiul e predat"
Foto: revista22.ro

ALEGERI LOCALE 2016: "Categoric (n.r. - câştigă PSD în momentul de faţă). Uitaţi: Nicuşor Dan ia cinci, şapte sau zece procente, M10 ia patru, cinci, două procente, Mişcarea Populară ia zece procente, ALDE ia şi el cinci procente, mai iau şi liberalii cu Orban 20 sau 18 procente şi s-au terminat procentele. Restul sunt la PSD. Vorbim de alegeri într-un tur, pentru că în două tururi era cu totul altceva. Toate forţele astea s-ar fi strâns în turul doi. Bucureştiul e ca şi predat", a spus Băsescu, la Naşul TV, conform news.ro.

Întrebat dacă el ar avea şanse să câştige Primăria Capitalei, fostul preşedinte a spus că încă nu a luat o decizie în vederea unei posibile candidaturi la Primăria Generală.

"N-am nimic în mânecă, am doar nişte cifre pe care le văd cun se înşiră şi nu iese nimic", a spus Băsescu.

Etichete: aleger bucuresti, alegeri locale 2016, traiab basescu

0/1 COMENTARII
vlad
25 Feb 10:27
+0
VOTURI
-0
Chestia este ca Firea are doar 30% in sondaje... ce spune Basescu aduna 45% ... Lipsesc 25% pe undeva :)... Hai sa refacem calculul: Firea ia 30%, ALDE 5%, PNL 25%, Nicusor Dan 20% (ca atat are acum in sondaje) ... Mai ia si PMP vreo 5% si M10 10% ... sau invers, ca ala sustinut de M10 e cam necunoscut. Si inca vreo 5% pt ceilalti independenti... Concluzia este aceeasi, ca Firea momentan castiga, insa este suficient ca Nicusor Dan sau Orban sa renunte la candidatura cu 1-2 saptamani inainte de termen si sa sustina pe celelalt si se rezolva treaba. Ramane de vazut daca au maturitatea sa vada ca nu pot castiga si sa nu lase orasul pe mana PSD

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE