Băsescu, despre o confruntare electorală pentru București: O bat şi pe Firea şi pe Rareş la un locFostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că Nicuşor Dan este candidatul care ar putea să o învingă pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, informează news.ro. Europarlamentarul PMP este de părere că toate partidele de dreapta ar trebui să susţină candidatura lui Nicuşor Dan.

Traian Basescu si Gabriela Firea
Traian Băsescu și Gabriela Firea

"Nu au candidat liberalii, să fie foarte clar! Dacă există cineva în Opoziţie care are şanse să o bată pe Firea se numeşte Nicuşor Dan şi toţi ar trebui să ne strângem în jurul lui, şi liberali şi PMP şi USR ar trebui să mergem pe această variantă", a declarat Traian Băsescu, miercuri seară la TVR.

Întrebat dacă ia în calcul o nouă candidatură pentru funcţia de primar general, Traian Băsescu a răspuns că întâi vrea să rezolve litigiul cu CNSAS. El a mai spus că "în politică nimic nu e exclus".

De asemenea, întrebat dacă o învinge pe Firea într-o confruntare electorală pentru Primăria Capitalei, fostul preşedinte a răspuns: "O bat şi pe Firea şi pe Rareş la un loc".

Etichete: Bucureşti, nicuşor dan, parimaria capitalei, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
abcdef
15 feb 20:48
+0
VOTURI
-0
Tu bați pe toată lumea. Mai ales bați palma cu baschetbalista grăsuță (dna antiromănă). Avem și noi un noroc: Bucureștiul nu are flotă, deci nu poți să o furi nici dacă vrei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h