Băsescu, într-o ipostază incredibilă: Hrănea maidanezii cu biberonulÎnainte de a fi preşedinte, Traian Băsescu a fost primarul general al Capitalei. În timpul mandatului său de primar, Băsescu a iniţiat un program controversat de strângere a câinilor comunitari de pe stradă, ce includea și eutanasierea. În 2001, revista "Plai cu Boi" a publicat un set de fotografii incredibile, în care primarul Băsescu apare într-o ipostază incredibilă: hrănind maidanezii cu biberonul.

Fotografiile, realizate de Răzvan Voiculescu şi publicate în numărul 8 al revistei "Plai cu boi", în 2001, au fost făcute în primul an de mandat de primar general al lui Traian Băsescu, după ce acesta stârnise furia iubitorilor de câini şi a asociaţiilor internaţionale de profil, odată cu lansarea proiectului de strângere a câinilor comunitari de pe străzile Bucurestiului, notează wowbiz.ro.

Băsescu a acceptat, în 2001, să realizeze un set de fotografii haioase cu câţiva pui de maidanezi pe biroul său din Primarie. În poze, acesta pare că le "dă lecţii" căţeilor şi îi hrăneşte cu biberonul purtând un şorţ.

Etichete: realitatea, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
MichaelCob
10 Jul 16:48
+0
VOTURI
-0
wh0cd940817 for more info toradol buy kamagra Arimidex

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE