Băsescu, mesaj pentru Cioloş: "Poate o trimiteţi pe doamna Lulache să fie director la o grădiniţă"Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, joi, pe pagina de Facebook, că Centrala nucleară de la Cernavodă nu mai cumpără combustibil nuclear de la Compania Naţională a Uraniului. Băsescu îi transmite în acest sens un mesaj premierului Dacian Cioloş, căruia îi spune că directorul Nuclearelectrica, Daniela Lulache, poate ar trebui trimisă să fie "director la o grădiniţă".

Traian Basescu
Traian Băsescu

"Nuclearelectrica. Aflu cu surprindere că Centrala nucleară de la Cernavodă nu mai cumpără combustibil nuclear de la Compania Naţională a Uraniului. Directorul Nuclearelectrica, doamna Daniela Lulache a decis să achiziţioneze combustibilul nuclear din Canada, de la compania Camenco. Motivul ar fi preţul mai bun.

Nu am dubii că preţul canadienilor este mai bun. Problema este că preţul va fi mai bun doar pînă cînd România nu va mai produce combustibil nuclear. Pe urmă va veni dependenţa de canadieni sau de ce nu, de ruşi.

Domnule prim-ministru Cioloş, vă rog opriţi această ticăloşie, indiferent care este preţul uraniului românesc. Şi poate o trimiteţi pe doamna Daniela Lulache să fie director la o grădiniţă chiar dacă va fi o grădiniţă unde salariul este ca la Fondul Proprietatea sau Nuclearelectrica.

Iar dacă Compania Naţională a Uraniului are probleme, ajutaţi-o acum", a scris Traian Băsescu, pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Băsescu, despre ALEGERILE LOCALE din 2016: "PSD câștigă Primăria Capitalei. Bucureștiul e predat" 

Etichete: dacian ciolos, Daniela Lulache, nuclearelectrica, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE