Băsescu: "Mi-ar plăcea să fac echipă cu Iohannis"Preşedintele TRAIAN BĂSESCU s-a întâlnit, astăzi, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Cu această ocazie, răspunzând întrebării unui jurnalist legată de aderarea României la Spaţiul Schengen, şeful statului a declarat că i-ar plăcea să facă "echipă" cu KLAUS IOHANNIS, despre care a susţinut că ar fi "un bun ministru de Interne".

Basescu: "Mi-ar placea sa fac echipa cu Iohannis" (Foto oradesibiu.ro)
Băsescu: "Mi-ar plăcea să fac echipă cu Iohannis" (Foto oradesibiu.ro)

Preşedintele TRAIAN BĂSESCU a declarat, astăzi, că prim-vicepreşedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, ar fi un bun ministru de Interne pentru România.

Întrebat de jurnalişti ce are de gând să facă pentru a convinge statele care se opun aderării României la spaţiul Schengen, preşedintele TRAIAN BĂSESCU a declarat: "Un bun lucru ar fi dacă aş putea să fac echipă pentru a sprijini (aderarea la spaţiul Schengen, n.r.) - cu un ministru care s-ar numi KLAUS IOHANNIS."

Declaraţia a fost făcută de preşedintele Traian Băsescu într-o conferinţă cumună cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, în cadrul căreia a fost abordat, printre altele, şi subiectul aderării României la spaţiul Schengen.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Klaus Iohannis, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE