Băsescu: "Nu puteam candida în calitate de suspect, dar voi face publică povestea din dosar"Traian Băsescu a subliniat din nou sâmbătă că a ales să nu candideze pentru funcția de primar al Capitalei pentru că are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzat de spălare de bani. A adăugat totodată că va face publică "povestea" din acest dosar în zilele următoare.

Basescu: "Nu puteam candida in calitate de suspect, dar voi face publica povestea din dosar"
Băsescu: "Nu puteam candida în calitate de suspect, dar voi face publică povestea din dosar"
Foto: cronicaromana.net

"Este o mizerie fără limite, dar plecați de la premisa că, la sfârșitul mandatului, am făcut afirmația că am îngenuncheat vechiul sistem, dar nu l-am făcut să dispară. El s-a manifestat premergător înscrierii mele în cursa pentru Primăria Capitalei și m-a pus în fața unei situații imposibile, și anume să candidez în calitate de suspect — lucru pe care nu-l puteam accepta, pentru că mi-aș fi negat tot mandatul meu de zece ani la Cotroceni. Ce vă pot garanta, însă: este o minciună, un mod de a rezolva problemele politice pe care cei care încă se mai hrănesc din învățăturile lui Voiculescu, dar și slugile lui din instituțiile statului, îl fac. Este un joc murdar", a afirmat Băsescu, conform agerpres.ro.

Liderul PMP le-a spus celor aproximativ 400 de membri și simpatizanți ai partidului veniți la întâlnirea de la Bistrița că va face publică "povestea" din acest dosar în zilele următoare și că a preferat să nu mai candideze, pentru a nu crea probleme de imagine partidului.

'Nu voi ezita, în zilele următoare, să fac publică povestea, dar nu e cazul să ne amărâm ziua de azi. Ce n-am putut accepta este ceea ce v-am spus: să candidez negându-mi mandatul, să mă aflu în această campanie într-un grup, alături de toți penalii PSD și PNL care vor candida, și să se spună că Băsescu e în aceeași categorie cu Piedone, cu Olguța Vasilescu, cu toți primarii urmăriți penal care vor candida. Nu puteam accepta acest lucru și aș fi contrazis chiar filosofia de a fi a acestui partid tânăr. V-aș fi făcut necazuri", a explicat Băsescu.

Președintele PMP, Traian Băsescu, a confirmat pe 20 aprilie că a fost informat de Parchetul General că este suspect de spălare de bani într-un dosar privind achiziția unui teren și precizează că se va prezenta în fața procurorilor imediat ce va fi citat.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
Cris
24 Apr 15:06
+0
VOTURI
-0
Escrocul de Basescu refuza sa inteleaga ca americanii nu-l mai pot tine in brate la nesfarsit si ca propriul sistem pe care l-a crescut la san, atatia ani, il va conduce dupa gratii pentru toate escrocheriile pe care le-a comis atat ca primar al capitalei cat si ca sef de stat. E un infractor devenit pericol la siguranta nationala, acest individ dubios.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE