Basistul de la U2 şi-a dat în judecată fostul contabil, după nişte investiţii în România şi IrlandaBasistul renumitei trupe U2, Adam Clayton, şi-a dat în judecată fostul contabil. Artistul a luat această decizie după ce a avut pierderi de peste 10 milioane de euro, în urma unor investiţii cu risc în Irlanda şi România.

Basistul de la U2 si-a dat in judecata fostul contabil, dupa niste investitii in Romania si Irlanda
Basistul de la U2 şi-a dat în judecată fostul contabil, după nişte investiţii în România şi Irlanda
Foto: ashdownmusic.com

Adam Clayton l-a acţionat în judecată pe fostul contabil, Gaby Smith, relatează presa din Irlanda, citată de economica.net. Basistul ar fi pierdut peste 10 milioane de euro în investiţii pe care le-a făcut la sfatul lui Smith. 

În primul caz, iniţiat în 2011, Clayton cere 4,2 milioane de euro, pierdere suferită în urma unor investiţii în două fonduri, la sfatul lui Smith. Clayton a investit 1,2 milioane de euro în fondul Friends First Orion, concentrat pe piaţa din Marea Britanie şi Irlanda, dar şi 3 milioane de euro investite în fondul Friends First Crystal. 

Un al doilea caz, basistul de la U2 spune că în 2013 a pierdut 5,37 milioane de euro după ce a investit într-un parteneriat la Timişora, fără a se specifica despre ce investiţie este vorba. Basistul mai pierdut 1,05 milioane de euro in 2008 în urma unei investiţii într-un grup hotelier din Belgia şi 270.000 de euro în urma unei investiţii într-o companie farmaceutică.

Etichete: adam clayton, basist, us

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE