Bătaie cu focuri de armă, la baza Pro RapidO bătaie în toată regula, în care au răsunat și focuri de armă, a avut loc luni între suporterii Rapidului, pornind de la neînțelegerile referitoare la cine ar trebui să arbitreze echipa. Totul s-a petrecut la baza Pro Rapid.

Situatie tensionata la Rapid. Care sunt motivele
Situație tensionată la Rapid. Care sunt motivele
Foto: wikipedia.org

Surse demne de încredere susţin că Liviu Ungureanu, alias Bocciu, ar fi tras cu o armă cu gloanţe de cauciuc pentru a-i intimida pe suporterii de la Tribuna a II-a. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au ridicat, ca probe, patru cartuşe. Mai mult, unul dintre fanii de la tribună a fost sechestrat în maşina unui ultras de la peluză, unde a fost bătut, în timp ce restul suporterilor atacaţi au sărit gardul de la Pro Rapid şi au năvălit pe teren, peste jucătorii aflaţi la antrenament, solicitând îngrijiri medicale de la doctorii echipei! Speriaţi şi neobişnuiţi cu o astfel de situaţie, fotbaliştii străini ai Rapidului, ajunşi de puţin timp în România, au fugit de pe teren, scrie ProSport.

În urma incidentului, care-şi are originea într-o serie de evenimente petrecute în ultimul an, odată cu alegerea unei părţi a fanilor de a părăsi peluza stadionului şi a se muta la Tribuna a II-a, un fan a fost înjunghiat şi a ajuns la spital. Martorii prezenţi la faţa locului susţin că din grupul condus de Liviu Ungureanu nu făceau parte doar membri obişnuiţi ai galeriei, ci şi bodyguarzi şi interlopi.

Un suporter al echipei Rapid a ajuns la spital, iar alte 15 persoane au afirmat că au fost bătute după o altercaţie care a izbucnit în faţa bazei sportive Pro Rapid, între două facţiuni rivale ale formaţiei giuleştene, potrivit unor surse din Poliţie.

Susele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, că mai multe echipaje ale Secţiei 5 au ajuns, luni seară, la baza sportivă Pro Rapid, după ce în jurul orei 20.00 ar fi avut loc un incident violent între mai muţi suporteri ai echipei de fotbal Rapid Bucureşti.

Poliţiştii au găsit la faţa locului un grup de reprezentanţi ai facţiunilor de la Tribuna a II-a, care s-au plâns că au fost victimele unei agresiuni. Aceştia au povestit că, în urmă cu aproximativ 20 de minute, mai multe persoane conduse de Liviu Ungureanu, zis Bocciu, fost şef al galeriei de la Peluza II-a, i-ar fi atacat cu pietre şi bâte.

În urma conflictului, un bărbat care avea nasul spart a fost transportat, cu o maşină a Jandarmeriei, la Spitalul Universitar, însă nu a rămas internat.

Conform poliţiştilor, 16 persoane au anunţat că, în următoarele zile, intenţionează să de prezinte la Secţie 5 şi să depună plângere.

Luni seara, la baza Pro Rapid, a avut loc reunirea lotului echipei Rapid, format din aproximativ 30 de jucători, în absenţa unui antrenor principal, şedinţa de pregătire fiind condusă de fostul secund al italianului Cristiano Bergodi, Mihai Ianovschi. Conform unor surse din rândul suporterilor, conflictul de luni a apărut ca urmare a faptului că fanii de la Peluza a II-a susţineau instalarea lui Daniel Pancu şi Adrian Iencsi în funcţiile de preşedinte, respectiv antrenor principal, în timp ce rivalii de la Tribuna a II-a erau împotrivă.

Etichete: galerie, peluză, Rapid, tribună

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE